Jelly Dream
Hye !! Miyra Mirza disini..nice to meet you dear and thanks to visit here :D.
*Biar muka tak cantik asalkan mulut tak macam longkang la beb *

Template : Aqies
Basecode : Ayien
Designer : YOUR NAME
Thursday, January 12, 2012 | 4:48 PM | 0 comments
Hye korang !!!
apa khabar ? haha
aduh bosan kt ofis ni..huh !!
hari-hari xde kerja
kalau mcmne la hari2 apa aku nak tulis dalam buku report ni !!
(huhu..keluhan hatiku)


hai miyra..practical training ke dok posing gambar ??
hehe..ini la keje aku time boring..dok snap pic..online xpun aku tido..
potong gaji baru tau !!

ok la..ni nak habak mai ni..
aku sebenarnya tengah menjalani latihan industri di salah sebuah jabatan di kkb..
aku practical di government je..di JKR Hulu Selangor..
dah sebulan aku kt sini..de gak la 4 kali aku pergi site..
aku dok snap gambar indon wat kerja longkang, rubble wall then lebarkn jalan...
okey la tuh kan?
kalo dok ofis jew memang xdapat pengetahuan apa2 la tentang awam..
betul x???


Old things | New things